Március 1-jétől elszállítják a kerti zöldhulladékot

Március 1-jétől Pesterzsébet három körzetében a keddi, szerdai, illetve csütörtöki napokon szállítja el az FKF Zrt. a kerti zöldhulladékot a családi házas övezetekből.

A szolgáltató a zöldhulladékot kizárólag az FKF Nonprofit Zrt. logójával ellátott KERTI ZÖLDHULLADÉK-GYŰJTŐ ZSÁK feliratú, biológiailag lebomló hulladékgyűjtő zsákokban szállítja el, amelyek megvásárolhatók az FKF ügyfélszolgálati irodáiban, a lakossági hulladékgyűjtő udvarokban, valamint a szolgáltató értékesítő partnereinél.

Ezen zsákok szavatossága anyagukból adódóan rövidebb, így a megvásárlást követően mielőbb felhasználandók. A gyűjtőzsákok ára tartalmazza az elszállítás és a komposztálás költségét is. A régebben vásárolt, nem lebomló zsákokkal kapcsolatban a www.fkf.hu weboldalon tájékozódhatnak.

A zsákokba kizárólag lomb, fa- és bokornyesedék, nyírt fű, illetve gyom helyezhető el.

Hirdetés

Duguláselhárítás Soroksár, Pesterzsébet
Duguláselhárítás Soroksár, Pesterzsébet

A zöldhulladékot az elszállítási napon legkésőbb reggel 5 óráig, vagy az azt megelőző napon kell kihelyezni. A vastagabb faágakat legfeljebb egy méteresre darabolva, összekötve kell a zsákok mellé tenni.

Amennyiben a szolgáltató a zöldhulladékos zsákban háztartási hulladékot, vagy egyéb, nem odavaló anyagot talál, a zsákot nem szállítja el.

Kérünk kövess minket

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .