Augusztus 18 – Újabb szúnyoggyérítés a kerületben

A földi kémiai védekezést 2021. augusztus 18-án a napnyugta utáni időszakban végzik el.Tartaléknapok: 2021. augusztus 19-20.

A lárvák elleni védekezés földi és légi biológiai módszerekkel, míg a kifejlett szúnyogok elleni kezelések földi kémiai módszerekkel történik, a szakértők által meghatározott területeken.Egyes területeken a népegészségügyi hatóság külön engedélyével légi kémiai szúnyogirtás is történhet.

A biológiai gyérítés nem igényel különösebb bejelentést. Az irtás során felhasznált szer kizárólag a csípőszúnyog lárvákat pusztítja el, a szer a környezetre nincs káros hatással.A kémiai irtás során felhasznált készítmény: Deltasect Plus 1,2 ULV szúnyogirtó szer.

A készítmény a kijuttatott mennyiségben kizárólag az érzékenyebb rovarokat pusztítja el, melegvérű állatokra, emberre nem veszélyes, hatóanyaga néhány óra alatt lebomlik.Korábbi cikkünkben minden javasolt óvintézkedést megtalálhatnak.

Kérünk kövess minket

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .