Letépte a nyakláncát

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság 01200/1098/2019. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2019. június 6-án 12 óra 30 perc körül Pesterzsébeten, a Nagysándor József utcában egy nő nyakából kitépte a nyakláncot, és elfutott a helyszínről.

A feltételezett elkövető 30 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas férfi, átlagos testalkatú, fekete hajú, barna szemű és szakállas.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Kérünk kövess minket

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .