Keresi a rendőrség

Késsel fenyegették majd kirabolták a fiatal fiút Budapesten – Őket keresi a rendőrség

Ez a két fiú rabolt ki egy fiatalt a XX. kerületben /Fotó: Police.hu

Budapest – Nagy erőkkel keresi a rendőrség a képen látható két fiatalembert: Kovács Róbert és Kovács Zoltán fényes nappal kiraboltak egy fiatal fiút Erzsébet egyik főutcáján.

Kovács Zoltán és társa, Kovács Márk 2018. július 9-én 17 óra körül Budapest XX. kerületében, a Nagysándor József utcán megállítottak egy arra járó fiatal fiút, majd egy késsel megfenyegették és elvették a mobiltelefonját, valamint az okosóráját. A két fiatal a megszerzett értékekkel elmenekült a helyszínről.

Kovács Zoltán Sikerült azonosítani őket, így a rendőrség most a lakosság segítségét kéri az előkerítésükhöz. Kovács Márk / Fotó: police.hu

Aki felismeri őket, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Kérünk kövess minket

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .